Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

oldafolk stuurgroep brugge

Stuurgroep:      Patrick      -      Julie      -        Veerle      -        Steven       -         Leen

Ol da Folk: een inleiding voor beginners ...

ol da folk, oldafolk, volksdans, folk, brugge, assebroek

Wij organiseren bals met folkmuziek (walsen , polka, jig, tovercirkel, …) gespeeld door een live groep. Meestal hebben we 3 bals in het najaar en 3 in het voorjaar. In de zomermaanden nemen we vakantie. Meestal geven we vanaf 20u00 een dansinitiatie, waarin we een paar dansen of variaties erop aanleren. Vanaf 21u00 begint de groep dan te spelen.

Iedereen welkom, we zijn trots op ons zeer verscheiden danspubliek ( beginners, gevorderden, alle leeftijden, achtergronden, …), echt een open sfeer.

Ook voor beginnelingen?

ol da folk, oldafolk, volksdans, folk, brugge, assebroek

Onze bals beginnen om 20u00 met een dansinitiatie, waarin we enkele dansen of variaties op dansen aanleren. Dus op dat moment kom je als beginner zeker aan je trekken.

Vanaf 21u00 begint dan het eigenlijke bal met een live folkgroep. Ook dan amuseren de meeste beginnende dansers zich goed want er is een zeer losse sfeer met alle ruimte om te leren. Je kijkt rond naar wie de dans al kent, je probeert zelf ook eens en je vindt gemakkelijk een meer ervaren danspartner die jou kan helpen.

Wie helpt mee?

Een werkgroep van 5 mensen plant de bals én zorgt voor 1000 en één andere werkjes bij het opzetten van het bal... 

Maar daarnaast zijn er nog een flinke ploeg vrijwilligers die op de bals meehelpen om alle werkjes vlot gedaan te krijgen: kaartverkopers-aan-de-ingang, barmedewerkers, geluid-technici, opruimers, glazenophalers, fotografen en filmers.

Op de 'Wie helpt mee'-pagina's (►klik links hiernaast) leer je hen kennen...


Met medewerking van de stad Brugge