Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Aidreann op 8 april bij Ol da Folk

Zo laat ben ik nog nooit geweest met een nieuwsbrief. Nog maar vijf dagen scheiden ons van vrijdag 8 april. Ik hoop dat die agenda al heel lang met stip in jullie agenda stond. Een bal om het einde van de paasvakantie en het begin van de lente te vieren. Poets je dansschoenen en kom dansen ( en paaseieren eten )

Heel graag tot dan(s),

Steven, Julie, Veerle en late Leen

Op 8 april speelt Aidreann ten dans. Van hun website geplukt:

"Aidreann brengt stomende balfolk met krachtige melodieën en prachtige klankkleuren. Dankzij de uitgepuurde arrangementen, de door elkaar gevlochten partijen en muzikale energie brengen zij niet enkel de danser tot bewegen, maar resoneren ze ook binnen de luisteraar."

Dat belooft en de beschrijvingen van de muzikanten op hun website belooft nog veel meer. Niemand minder dan Anneleen Brabants, Lode Bucsan, Hilke Bauweraerts, Koen Poppe en Debbie Lambregts bevolken straks ons podium: stuk voor stuk steengoede, jonge muzikanten die met hun muziek onze oren gaan strelen en onze beentjes gaan doen hoppen.

Aidreann bij Ol da Folk in Brugge

Praktisch

Waar: Zaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1 in Assebroek, Brugge.

Wanneer: vrijdag 8 april. Om 20u initiatie, om 21u bal.

Prijs: zeven euro

Een voorsmaakje van de muziek kan je hier beluisteren. 

Weetje

Vorige week, op 26 maart, was het precies 10 jaar geleden dat wij ons eerst bal organiseerden. Rudi, Steven, Patrick, Marleen en Leen stonden aan de wieg van Ol da Folk. Omdat we ons zeven-jarig-bestaan vierden, slaan we de tien nu even over maar het is wel leuk om even in de tijd terug te keren, naar ons eerste bal met Klakkebusse.