Wij wensen u (terug te zien op 12 februari)

Beste trouwe dansers en danseressen,

Wij van Ol da Folk wensen u een mooi dansjaar. We zullen er weer alles aan doen om dat hier in Brugge waar te maken. Het voorjaar kan alvast niet meer stuk met Cecilia op 12 februari, Aidreann op 8 april en de Garre van Kornee met zangeres Mariken Boussemaere op 20 mei.

Wij kijken alvast met spanning uit naar het einde van de krokusvakantie om al onze vrijwilligers, ons trouwe danspubliek en de muzikanten van Cecilia terug te zien.

Heel graag tot dan(s)

Veerle, Julie, Steven en Leen van Ol da Folk

Ol da Folk Brugge Cecilia

Never change ....

... a winning team. Dat schreven we op 6 december 2013 toen Cecilia voor de derde keer speelde voor Ol da Folk. Veel te lang geleden voor een groep die zich onze huisband voelt. Daarom komen ze terug op vrijdag 12 februari om het Ol da Folk dansjaar in gang te spelen. Wij zijn zot kontent, Greet, Jan en Thomas hopelijk ook en wij hopen van jullie hetzelfde.

In 2013 kwamen ze hun cd "In bad" voorstellen, ondertussen hebben ze al een nieuw album: Blauw gras verscheen in mei 2014.

Cecilia dat zijn Jan Leeflang op doedelzak en fluiten, Greet Wuyts op diatonische accordeon en Thomas Hoste speelt draailier. Cecilia staat garant voor bergen dansplezier en bergketens muzikaal plezier. Verwacht jullie aan schitterende dansbare melodieën, een prachtige samensmelting van traditie en vernieuwing, harmonieus samenspel, speelplezier dat van het podium spettert, walsen in 5 en 8, onpare scottisch en meer moois.

Wij van Ol da Folk verwachten dansers, dansers en dansers. Of luisteraars. We staan er weer, samen met onze vrijwilligers voor een nieuw dansjaar samen met jullie. Welkom dus op vrijdag 12 februari in onze vertrouwde zaal.

Voorproefje van een paar zalige dansjes?

Zorg dat je bij Cecilia en Ol da Folk bent:

wanneer: vrijdag 12 februari 2016

waar: zaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, 8310 Brugge-Assebroek ( 15 minuten te voet van het station )

prijs: nog altijd maar 7 euro.

Nog nooit naar een bal geweest of graag de beentjes wat laten huppelen voor het bal begint? Initiatie om 20uBal met Cecilia om 21u.