►►►      Paddy Murphy's Wife  ►►►

Paddy Murphy's Wife te gast bij Ol da Folk

Videoverslagen van die avond

Concert op zaterdag 29 januari 2011 om 20u30

in zaal Rustenhove Vrijheidsstraat 1 Assebroek.

paddy murphy's wife bij ol da folk

We zijn met vijf in Ol da Folk en ieder van ons heeft wel zijn of haar dada. Zo wou Steven heel graag een gezongen bal en vorig jaar was Elly Aerden te gast. Leen zou het liefst elke maand een stage organiseren maar 1 keer per jaar is een goed begin. Tom en Veerle lonken voor balgroepen over de grenzen. En Patrick droomt al heel lang van een concert.

En omdat dromen belangrijk zijn en omdat folkmuziek zo hartverwarmend kan zijn in koude dagen … brengen wij Paddy Murphy’s Wife naar ons podium.

Deze negenkoppige band speelt muziek uit voornamelijk Keltisch Europa, liederen en tunes, zowel traditionals als zelfgeschreven nummers. Er een naam opplakken is quasi onmogelijk, maar zelf noemen ze het 'Folk Saignant'. Ze zijn al meer dan 10 jaar actief in het genre en hebben een ruim en zorgvuldig uitgekozen repertoire.

Op zaterdag 29 januari om 20.30 staan de stoelen voor jullie klaar in onze vertrouwde zaal Rustenhove. Wij voorzien natuurlijk een pauze om er ene te drinken op ieders gezondheid zodat we ook in 2011 veel kunnen dansen.

Kaarten kosten €8 aan de deur en €6 in voorverkoop. ( op het bal van 17 december / bij Veerle, Steven, Patrick, Tom en Leen / via onze website )