Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Foto's bekijken...

Naragonia

Luister en dans met Naragonia Quartet

Naragonia Quartet stelt overal te lande zijn nieuwe cd Batiska voor. Maar haast u vooral niet om daarvoor kweeniehoever te rijden want ze komen naar Brugge. Op 28 oktober. Naar Ol da Folk. Ze hadden het trouwens zelf voorgesteld dus wij voelden ons heel vereerd. En we zijn natuurlijk ook heel blij want op deze manier kunnen we jullie een schitterend bal aanbieden.

Naragonia Quartet, dat zijn vier rasmuzikanten. Ze brengen eigenzinnige, akoestische balfolkmuziek met een verfijnde stevige energie. Pascale Rubens, Toon Van Mierlo, Maarten Decombel en Wouter Vandenabeele gaan op zoek naar de ultieme swing in combinatie met eigen melodieën. De muziek die in de eerste plaats uiterst dansbaar is, balanceert dan ook moeiteloos op het slappe koord tussen luister- en balmuziek.

Pascale Rubens: diatonische accordeon, viool
Toon Van Mierlo: sax, doedelzak, diatonische accordeon
Wouter Vandenabeele: viool
Maarten Decombel: gitaar, mandola

Het leuke is dat ze allemaal al op Ol da Folk bals gespeeld hebben.

Naragonia XL speelde voor ons een bal op 19 december 2008.

Wouter Vandenabeele was al twee keer te gast bij Ol da Folk, op 4 december 2009 begeleidde hij samen met Jeroen Geerinck zangeres Elly Aerden tijdens een prachtig gezongen winterbal. En op 24 september 2010 speelde Griebo, dat zijn Tom Theuns en Wouter.

Maar het is Maarten die de spits afbijt: In 2008 stond hij twee keer op ons podium. Hij was erbij op 19 december met Naragonia XL en hij stelde op 21 maart samen met Rémi Decker hun cd F'il d'Air voor waarna ze met Guido Picard erbij, ten dans speelden. Maarten speelde ook samen met Wim Claeys een bal in de spiegeltent op 21 mei 2010 tijdens het Airbagfestival.

We zijn heel blij dat deze vier steengoede muzikanten terugkomen en we beloven jullie een fijn bal met heerlijke dansmelodieën. Muziekliefhebbers die niet zo graag dansen, zijn zeker ook welkom om te genieten van de prachtige muziek van dit viertal. 

Praktisch:

Vrijdag 28 oktober. Initiatie om 20.00, bal om 21.00

Zaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, Assebroek - Brugge.

Inkom: 6 euro

balacordes ol da folk

Kort nieuws

Michel Rotsaert

Paddy Murphy's Wife is niet meer...
Verslag van Zilleghem Folk
en verder

ook even een leuk berichtje: Michel, onze 'vaste' barman, is afgelopen vrijdag 30 september 'opa' (en tevens ook peter) geworden van een kleinzoon (het eerste kleinkind).  Twan is de zoon van zijn oudste zoon (Kasper) en zijn vriendin Evy. Proficiat!