Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Bal met NOVAR praktisch

Vrijdag 20 april: 20u initiatie en van 21 tot 23u bal.

Zaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, 8310 Assebroek - Brugge

Prijs: 7 euro.

Novar op vrijdag 20 april

Met ons vorige bal gingen we met Jan Smed de gezellige traditionele toer op. Voor ons volgende bal gooien we het roer volledig om met NOVAR. Zij komen op vrijdag 20 april. Patrick zag hen bezig op Dranouter en hij was meteen verkocht. Op hun website beschrijven ze zichzelf als volgt ( in het Engels, ik nam de vrijheid om de mooie tekst te vertalen) :

" NOVAR, dat is nieuw.

Deels traditioneel, deels electro.
De lichtheid van de draailier van Thierry Nouat en de donkerte van Toon van Mierlo's doedelzakken.
Stevig ondersteund door Jeroen Geerincks keyboard en de accordeon van Aurélien Claranbaux die je onderuit haalt als een klap in het donker. Een band bekend om zijn absolute 'neo' sound. Novar, een universum dat verrijst uit de diepten van de aarde. "

Deze Belgisch-Franse groep heeft al een eerste cd uit: Emerald met 11 muziekjes die door Toon gecomponeerd werden. Nieuwe folkmuziek met stevige ritmische accenten en een mooi samenspel tussen de instrumenten. Rasmuzikanten zijn het, die van Novar. Ze spelen alsof het niets is, zoals wij ademen of .... dansen!

Novar brengt muziek die voor zichzelf spreekt dus luister even en bel of mail of sms of whatsapp of facebook je dansvrienden en vriendinnen en kom af naar het gekende adres.

Meer info over Novar vind je op hun site.

 

Novar Ol da Folk Brugge foto van Ward Dhoore