👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
Verslagen bals 2013 -  verslag en foto's bal trio Dhoore -  oldafolk

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Verslag en foto's bal trio Dhoore

Ol da folk Brugge Tatsari

Ons eerste najaarsbal op 27 september was meteen een voltreffer. Veel schoon volk op de dansvloer, blij weerzien met onze vrijwilligers en onze trouwe dansers. Al meteen bij de initiatie was de dansvloer mooi gevuld. Tatsari en Ziba waren erbij en namen foto's van de initiatie en van het bal. Je kan alvast op de foto's van Tatsari speuren of je erop staat. Ziba's foto's volgen later. Als je klikt op de foto's, zie je ze in groot formaat. Om de volgende foto te zien, moet je aan de rechterkant van de foto klikken.

Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari

Adeline heeft ons jarenlang voorzien van mooie foto's voor onze website maar door haar drukke job en andere bezigheden kan ze niet meer  naar onze bals komen. Jammer! Daardoor hebben we ook geen foto's van de laatste bals. Maar daar komt nu dus verandering in. Ziba en Tatsari vonden het heel leuk op het bal met trio Dhoore en we hopen dat zij de volgende jaren onze vaste fotografes worden. Deze jonge voruwen komen uit Iran en Mexico en studeren Nederlands. Traag spreken en in standaardtaal is de boodschap als je met hen een babbeltje wil doen. Je herkent ze ... aan hun professionele camera!

Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari

Ook het jonge volkje was van de partij. Trio Dhoore is natuurlijk ook een jonge groep met drie knappe jonge broers die jonge folk spelen. Dat kwam soms de dansbaarheid niet echt ten goede. De polska, die we toch zo graag dansen, was volgens velen niet echt een polska en ze mochten ook wat langer spelen. Na het bal stroomde de bar vol maar we waren nog niet echt 'uitgedanst'.

Ol da folk Brugge Tatsari Ol da folk Brugge Tatsari
Ol da folk Brugge Tatsari Ol da Folk Brugge Tatsari