Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Najaar 2012

We vliegen er weer in! Ol da Folk is terug van een lange zomer weggeweest. We hebben een prachtig najaarsprogramma en we zijn ook al druk bezig met een nog prachtiger voorjaarsprogramma want in 2013 zijn we zeven jaar bezig en dat moet gevierd worden.

We starten op vrijdag 21 september met Hot Griselda, op zaterdag 27 oktober verwennen we jullie met een stage en een bal door de dames van Bon Matin en we duiken de kerstsfeer in samen met Snaar maar Waar op vrijdag 7 december. 

We hopen natuurlijk dat jullie onze bals heel hard gemist hebben deze zomer en dat jullie staan te popelen om terug te komen dansen samen met ons.

Graag tot dan(s)

Veerle, Tom, Steven, Patrick en Leen

 

Hot Griselda zet de herfst in

De eerste herfstdag wordt dankzij Ol da Folk een laatste zwoele zomeravond! Op vrijdag 21 september 2012 komen de mannen van Hot Griselda af om een stomend bal te spelen. Sinds 2007 spelen Toon van Mierlo, Stijn van Beek, Jeroen Van Beeck en Kaspar Laval samen en in een mum van tijd hebben zij de folkscène overrompeld. Ze spelen folk waarin echo’s klinken van Ierse, Vlaamse en Bretonse muziek en af en toe ook van heavy metal … op doedelzak, fluiten, gitaar en bouzouki.

Wie het dansen in de zomer verleerd is of wie zich voor de eerste keer op onze dansvloer waagt, kan zijn hartje ophalen tijdens de initiatie van 20u tot 21u. Hot Griselda speelt ten dans van 21 tot 23 u. Daarna is er een afterparty met de bende van Geert.

En waar is het allemaal te doen? In zaal Rustenhove, Vrijdheidsstraat 1 in Assebroek - Brugge.

 

Luister je mee?

 Luister hier naar DorpeldanskeNadia en de clown en Honingkoekjes.