Naragonia Quartet op 25 april

Beste dansers en muziekliefhebbers,

Wij zijn heel blij om jullie ons volgende bal en cd-voorstelling aan te kondigen.

Naragonia Quartet heeft een nieuwe cd 'Idili' en waar kunnen ze die beter komen voorstellen dan in Brugge bij Ol da Folk? Waar ze met open armen, als oude bekenden, zullen verwelkomd worden, door hetzelfde geluidsduo en ongeveer dezelfde medewerkers als drie jaar geleden. ( zouden zij en wij veel veranderd zijn in die drie jaar? )  Toen kregen ze lekkere broodjes aangeboden na de soundcheck, nu is dat een lekkere spaghetti. Het wordt almaar beter bij Ol da Folk.

Naragonia Quartet dat zijn Pascale Rubens, Toon Van Mierlo, Maarten Decombel en Luc Pilartz. Naragonia Quartet dat is muzikaal genieten. Dat is vanaf nu uitkijken naar vrijdag 25 april. Dat is een hele avond dansen, dansen, dansen en niet te veel kletsen op de dansvloer om niets van de muziek te missen.  Dat is een hele fijne avond met hele fijne muzikanten die allemaal al te gast waren bij ons.

Naragonia Quartet, dat is Naragonia in Quartet en Naragonia, dat zijn Pascale Rubens en Toon Van Mierlo. Op de website las ik:

"Het Naragonia Quartet is meer dan enkel een instrumentale uitbreiding van het duo. Met een heel eigen repertoire en eigen klank garandeert het Naragonia Quartet u een avond prachtige muziek die zowel geschikt is voor een luisterconcert als voor een bal. Maarten Decombel (mandola en gitaar) en Luc Pilartz (viool) creëren in combinatie met Toon Van Mierlo en Pascale Rubens een heel eigenzinnig en swingend universum waar het fijn vertoeven is."

Fijn vertoeven is het hopelijk ook voor Pascale, Toon, Luc en Maarten bij ons in Ol da Folk. Aan ons zal het niet liggen en we rekenen natuurlijk op onze bende lieve vrijwilligers en ons trouwe, enthousiaste publiek. Naragonia Quartet dat is muziek voor jong en oud, om van te snoepen. Voor dansers maar ook voor luisteraars.

In je agenda

Vrijdag 25 april is de dagInitiatie om 20.00 en bal om 21.00

Waar: in de zaal van altijd: Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, 8310 Assebroek - Brugge.

( ongeveer 15 minuutjes te voet van het station )

Prijs: 7 euro

Drie jaar geleden beleefden we een overgetelijke avond. Wij waren er toen bij en nu weer. Jullie hopelijk ook!

tot dan(s)

Veerle, Steven, Patrick, Julie en Leen

ps. Meer lezen over Naragonia Quartet, muziekjes beluisteren? Kan op onze site.

ps. Naragonia Quartet speelde in 2011 bij Ol da folk ter gelegenheid van de voorstelling van hun cd Batiska. Ook Luc stond al op ons podium in oktober 2009 met Balàfond