Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Foto's! Stage en bal op 26 oktober

Beste dansers,

Het bal met trio Dhoore was kort maar krachtig! En er zijn foto's van! Misschien was het jullie al opgevallen dat we vorig jaar weinig foto's van de bals op onze website gezet hebben. ( uitzondering was ons 'zeven-jarig-bestaan-bal' toen Jurgen Dewitte foto's nam ). De reden is heel eenvoudig: onze vaste fotografe, Adeline, heeft door haar drukke job geen tijd meer om naar onze bals te komen. Dat vinden wij natuurlijk heel jammer. Een website zonder foto's is zoiets als een folkbal zonder muzikanten of zonder dansers.

We zochten en vonden ... Ziba en Tatsari, twee jonge vrouwen die graag fotograferen. De eerste komt uit Iran, de tweede uit Mexico en als je met hen een babbeltje doet, spreek dan traag en in schoon Vlaams want ze studeren Nederlands hier in Brugge. We hopen dat ze onze nieuwe vaste fotografes worden. Hier alvast een voorproefje van de foto's van Tatsari. Klik op de foto voor meer.

Ol da folk Brugge Tatsari

 Op ZATERDAG 26 oktober is er een dansstage FOLK VOOR BEGINNERS. De meesten onder jullie zijn natuurlijk geoefende dansers maar misschien ken je wel mensen die graag willen leren dansen. Julie zouden ons een plezier doen door hen mee te slepen naar onze stage. Meer info en een inschrijfformulier vind je hier.

Op ZATERDAG 26 oktober is er natuurlijk ook bal. Malahide speelt ten dans om 21u. Om 20u is er zoals altijd initiatie. 

Ol da folk Brugge Tatsari