Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

We zijn er weer

Beste dansvrienden en vriendinnen,

Hopelijk hebben jullie 2014 al dansend ingezet. Ol da Folk houdt traditioneel een korte winterslaap maar volgende week vrijdag zijn we er terug, wakkerder dan ooit en met een fraai programma voor het eerste deel van het jaar met als toppers de voorstelling van de nieuwste van Naragonia Quartet op 25 april en de nieuwe groep van Christian Dhuyvetter 'Ethernoir' op 23 mei. 

Omdat we jullie zo graag zien (dansen) hebben we dit voorjaar een extra bal gepland: op 28 maart komt Orbal naar onze contreien. Ons najaarsprogramma krijgt ook al vaste vorm. Er komt zeker weer een stage en ook de beginnende dansers vergeten we niet.

Onze vaste hulptroepen staan ook alweer klaar om jullie van dienst te zijn aan de ingang, de bar, de afwas, de opruim. Vooral voor die laatste klus kunnen we nog wat helpende handen gebruiken! 

Om al een beetje in de sfeer te komen, laten we je nog even nagenieten van het laatste bal van vorig jaar. Klik op de foto en je ziet al de rest. Ziba deed haar best!

Vier Valentijn bij Ol da Folk

Maar nu eerst vrijdag 14 februari: feest voor alle Valentijnen en Valentina's. Een romantisch etentje bij kaarslicht zal moeilijk worden want wij verwachten jullie allemaal op onze dansvloer voor een pittig bal met les Pantouflards uit Noord-Frankrijk. Vijf jeugdvrienden, Etienne, Mathilde, Claire, Joseph en Xavier, die al vroeg de folkmuziek leerden kennen en zich nu uitleven op accordeon, draailier, klarinet, doedelzak en meer fraaie instrumenten. Dit alles om ons en u een hele avond dansplezier te garanderen. Ze spelen het gewone balrepertoire en leren ons tijdens het bal enkele typische Noord-Franse dansjes aan. In 2011 brachten ze hun cd Black Savate uit. Om de dansen weer in de benen te krijgen, starten we met onze initiatie om 20u. Uw Pantoufles aantrekken mag om 21u.

U krijgt nu alvast een Valentijntjeskus van ons,

Julie, Patrick, Steven, Veerle en Leen

Praktische info

Datum: vrijdag 14 februari 2014

Plaats: Zaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, 8310 Assebroek. ( 15 minuten wandelen van Brugge station )

Initiatie om 20u en bal om 21u.

Ingang: 7 euro.

Meer info over de groep kan je vinden op hun website.