Najaar 2017 start met Boreas op 29 september

Beste dansers,

De zomervakantie loopt op z'n einde en dat is voor ons goed nieuws want het Ol da Folk najaar komt in zicht. We hebben een prachtig programma voor jullie met Boreas in september, een hele dag dansstage in oktober met 4 Normandiërs en twee balgroepen en in december speelt onze huisband Cecilia ons de kerstvakantie in. We hopen al onze trouwe dansers met dit programma te verleiden. Wij hebben alvast onze dansschoenen gepoetst na Gooikoorts en Zilleghem en Benenwerk en de dansstage in Gooik en la Châtre en Dranouter en en en ... ook onze trouwe schare vrijwilligers staat alweer te trappelen om jullie te dienen.

Heel graag tot dan(s)

Veerle, Julie, Patrick, Jasper en Leen.

We vliegen erin met ...

Boreas op 29 september

Boreas, vijf muzikanten uit onze buurt, regelmatig te zien op onze bals, bestormen ons podium. Peter Van Wonterghem, Martina Diessner, Adriaan Van Wonterghem, Mieke Van Loo en Johan De Waele bespelen samen heel veel instrumenten, van accordeon en contrabos over draailier en gitaar tot nyckelharpa en hakkebord. Voeg daarbij nog hun mooie stemmen, de jeugdige branie van Adriaan, hun mooie en heel dansbare muziek en onze avond kan al niet meer stuk. Jigs en tovercirkels voor de beginners, walsjes in vijf en een toffe polska voor de anderen. Laat je niet pramen, poets je zomerbestofte dansschoenen, trommel iedereen op en kom naar het eerste Ol da Folk bal van het najaar.

Wanneer: 29 september 2017

WaarZaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, 8310 Assebroek-Brugge. ( 10 minuten wandelen van Brugge station )

Hoe laat: 20.00 initiatie voor beginners en voor wie de beentjes al eens wil losgooien. Met een extraatje: een heel leuke variatie voor scottisch die je ook op wals of mazurka of polka kan toepassen. Het bal start om 21.00.

Prijs: 7 euro

Volgende bals

Zaterdag 28 oktober 2017: dagstage met Michel Régnier en Marie Vaidis en bal met Vonkkayts en Les Yeux de Lilas. Meer info volgt heel snel via een volgende nieuwsbrief.

Vrijdag 8 december: Cecilia!