Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Laatste bal van het jaar! 5 december! Elanor!

Beste trouwe dansers en luisteraars,

Het is bijna niet te geloven maar we zijn aan ons laatste bal VAN DIT JAAR toe. We waren zo enthousiast dat we dit jaar niet zes maar zeven bals en een stage organiseerden. Les Pantouflards beten de spits af op Valentijnsavond, daarna volgden Orbàl, Naragonia Quartet, Ethernoir, Arnaud en Raquel, Balsem. Op 11 oktober leerde Aurélie Giet ons de polska dansen en we ronden het jaar in schoonheid af op vijf december.


Mijn kinderen zijn al zo lang geen kindjes meer dat ik niet meer goed weet of de Sint nu op vijf of zes december jarig is. In ieder geval hopen we dat jullie op vijf december niet thuis moeten blijven om schoentjes te helpen zetten of om de Sint bij jullie thuis te ontvangen. Wij van Ol da Folk ontvangen namelijk ook groot bezoek: de vijfkoppige groep Elanor. Vijf jonge mannen op ons podium. Jullie mogen niet ontbreken.

Elanor bestaat nog niet zo lang maar toch scheert de groep nu al hoge toppen omdat de spelers allemaal rasmuzikanten zijn, de meesten spelen ook in andere groepen. Zo gaat dat in de folkwereld: muzikanten komen elkaar tegen op bals en festivals en vormen nieuwe groepen. We kennen Thomas Hoste van Cecilia en van zijn draailier en accordeonist Bert Leemans van o.a. Embrun. Zij zochten en vonden Kuni Quintens van Poerkwapa, bassist Jelle Van Cleemputte van Les bandits de Belleville en tenslotte Bart Praet die de meeste muziekjes componeert en doedelzak en fluiten bespeelt. De muziek van deze mannen is energiek, heel dansbaar en warm en vernieuwend met traditionele elementen. Daar houden we wel van bij Ol da Folk.

Mis dus ons laatste bal van 2014 niet, zet het met stip in je agenda en kom genieten van een sint-chocolaatje, hartelijke ambiance, goede compagnie, mooie dansen en hartverwarmende muziek. We gaan er samen met onze vrijwilligers en jullie allen en Elanor een heerlijk bal van maken en ons dansjaar met een blij hart en vermoeide voeten afsluiten.

Heel graag tot dan(s)

Steven, Patrick, Veerle, Julie en Leen van Ol da Folk

Zorg dat je bij Elanor en Ol da Folk bent:

wanneer: vrijdag 5 december 2014

waar: zaal Rustenhove, Vrijheidsstraat 1, 8310 Brugge-Assebroek ( 15 min. te voet van het station )

prijs: nog altijd maar 7 euro.

Nog nooit naar een bal geweest of graag de beentjes wat laten huppelen voor het bal begint? Initiatie om 20u. Bal met Elanor om 21u.

Klik hier als je meer over Elanor wil weten voor het bal begint.