Feest met Klakkebusse en Parasol

Beste dansers,

Ol da Folk bestaat dit jaar zeven jaar en we zeggen dat met gepaste trots! Vijf jaar Ol da Folk hebben we stilletjes laten passeren maar we willen niet wachten tot we tien jaar bezig zijn. Dus vieren we ons zevenjarenfeest! Dat doen we vrijdag 29 maart met een dubbel bal: Klakkebusse komt terug, de groep die in 2006 ons prille initiatief steunde en speelde op ons allereerste bal. We zijn heel benieuwd hoe ze in die zeven jaar geëvolueerd zijn. Klakkebusse speelt al dansmuziek vanaf 1984, echte pioniers dus. Hun rustige muziek,  heerlijke melodieën en duidelijke ritmes zorgen ervoor dat de dansers nooit het noorden kwijt geraken, ideaal om nieuwe variaties en trukjes uit te proberen.

Daarna speciaal voor ons en voor jullie uit Frankrijk: Parasol. Super bekend maar helaas voor hen (en voor ons) speelden ze nog nooit in Brugge! Daar komt nu verandering in. We beloven jullie prachtige walsen in drie, vijf, acht en elf. Hemelse mazurka's en scottischen en nog veel meer moois. Ze zijn maar met twee maar meer moet dat echt niet zijn. Parasol staat bekend om zijn 'intieme' bals, hun muziek is altijd heel romantisch. Ze spelen hemelse melodieën die Gérard Godon nog altijd zelf bedenkt.

Tussen de twee groepen in stellen we onze vrijwilligers aan jullie voor. Zonder hen ... geen bal! Zonder hen .... kunnen wij zelf ook niet dansen! Ze zitten aan de ingang met de brede glimlach om jullie te verwelkomen, ze tappen pinten en ze kuisen de zaal op!

Het belooft een schitterend bal te worden dus zet het in grote letters in je agenda, spreek direct af met al je dansvrienden en vriendinnen en mis dit niet!

Wij van Ol da Folk verwachten jullie allemaal. We zijn zo trots en blij dat ons initiatief nog altijd volk trekt en we willen dolgraag nog jaren bals organiseren maar daarvoor hebben we jullie nodig, ons trouwe publiek!

Heel graag tot dans,

Veerle, Julie, Steven, Patrick, Tom en Leen

Ons feestbal met Klakkebusse en Parasol begint om 20u.

ER IS GEEN INITIATIE!

Waar? Vrijheidsstraat 1 Assebroek (plan hier!)

Prijs? 7 euro

Lees alles over de groepen en over onze start ZEVEN jaar geleden.