👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
Nieuwsbrief: schrijf hier in! -  1 december 2010 -  oldafolk

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Wat doet een mens als het buiten wit ligt en een ijskoude wind de sneeuw uit de takken verjaagt? Naar mooie folkmuziek luisteren natuurlijk en dansen.

Dansen doen we met Surpluz op vrijdag 17 december en naar mooie folkmuziek luisteren op zaterdag 29 januari 2011. Dan gaat Ol da Folk in première want we organiseerden weliswaar al een gezongen bal maar onze eerste activiteit van 2011 wordt een concert van Paddy Murphy’s Wife. Deze groep brengt muziek uit voornamelijk Keltisch Europa, liederen en tunes, zowel traditionals als zelfgeschreven nummers. Er een naam opplakken is quasi onmogelijk, maar zelf noemen ze het 'Folk Saignant'.
 
Maar eerst gaan we dus dansen met Surpluz. Vier jonge enthousiaste muzikanten, drie ervan studeren momenteel muziek, die zelf hun nummers schrijven en heel graag op de improvisatietoer gaan. Ze hebben een band met Brugge want Elke die accordeon koos als instrument omdat ze als klein meisje gefascineerd was door al die knopjes, geeft hier les in de muziekschool.
 
Elke, Pieterjan, Jeroen en Bart spelen aanstekelijke dansmuziek en wij hopen dan ook dat jullie er allemaal op af komen. Initiatie om 20u, bal om 21u.
 
Heel graag tot dan(s)
 
Veerle, Steven, Patrick, Tom en Leen