Beste danseressen en dansers

Hebben jullie ook zo genoten van alle festivals, concerten, bals en stages? Hebben jullie het, met of zonder dansen, ook zo zalig warm gehad deze zomer?

Bij Ol da Folk gaan we voor een even warm en zalig dans najaar.

Kom op vrijdag 21 september de eerste snotneuzen en keelkriebels weg dansen op de muziek van VARIOMATIC.

Ol da Folk Brugge Variomatic
Zoals Jasper het zegt:"Met Variomatic heb je altijd een feestje."

Koen Garriau ( saxen ), Paul Garriau ( draailier ), Koen Dewaele (bas), Bert Leemans (diatonische accordeon), Dirk Verhegge (gitaar) en Stef Vanstraelen ( drum) trekken alle registers open. Ze zijn ooit gestart als een gelegenheidsgroep voor een Soirée bourée maar ondertussen zijn ze een echte pop-folk-rockband. Met heel veel knipoogjes naar bekende popsongs en tv-tunes spelen ze perfect dansbare muziek. Nog nooit een jig gedanst op de tonen van The Pink Panther? Trek dan snel je dansschoenen aan en haast je naar het bekende adres. Onze vrijwilligers staan al klaar om jullie te verwelkomen en wij staan al te popelen om met jullie te dansen.

Datum: vrijdag 21 september 2018

Hoe laat: 20u initiatie en 21u bal

Waar:  zaal Rustenhove :Vrijheidsstraat 1, 8310 Assebroek-Brugge. ( 10 minuten te voet van het station )

Prijs: 7 euro

Hier kan je al even genieten van de mooie muziek waarop je binnenkort kan komen dansen. Of trek nu al je dansschoenen aan en placeer een dansje in je living of je keuken.

Najaar 2018

Onze volgende bals

zondag 28 oktober van 14u tot 18u: ( ideaal voor kinderen die ook graag dansen )
14u: bal met DroneMatic
16u: bal met Heksengebroed

vrijdag 7 december, 20.00 initiatie en 21.00 bal met Naragonia kwartet!

Volgende data kunnen ook al in je agenda voor 2019.
22 februari, 5 april en 24 mei.

Of proef nog even de sfeer van onze vorige stage, voor je (opnieuw) intekent voor de oktober-stage van dit najaar...:
(wie dit najaar de stage geeft, kom je hier later te weten!)