Najaar 2018

Bij ons kan je weer dansen vanaf september. Ons programma is rond en we zijn eens te meer heel fier en blij. We gaan weer samen dansen ....

vrijdag 21 september, 20u initiatie en 21u bal met Variomatic.

zondag 28 oktober van 14u tot 18u:
14u: bal met DroneMatic
16u: bal met Heksengebroed

vrijdag 7 december, 20.00 initiatie en 21.00 bal met Naragonia kwartet!

Zomer 2018

In de zomer kan je overal gaan dansen. We zien elkaar misschien op Gooikoorts, in Dranouter, in Zilleghem Folk, in de stage in Gooik, op Benenwerk.

Gooik, Zilleghem, Dranouter en Benenwerk zijn al voorbij maar de stage in Gooik hebben we nog tegoed, van 21 tot en met 25 augustus. Een feesteditie wegens 40 jaar stage! Elke avond is er een mooi concert in de kerk van Gooik en daarna bal. Voor bezoekers is de ingang voor de concerten 7 euro, de bals zijn gratis.

Tot dan(s)?

Een greep uit het aanbod tijdens de stage

Tijdens de feesteditie (40 jaar!) kan je volop genieten van topgroepen. Laat je veroveren door de stuwende traditionele folk uit het Franse Poitu van het trio Ciac Boum. Of ontroeren door de Britten Greg Russell & Ciaran Algar met hun prachtige songs. Overweldigen zal het krachtige Bears of Legend uit Canada ongetwijfeld in een unieke blend van folk, klassieke muziek en progressieve rock. Herman & Rosita Dewit, oprichters van de stage, verrassen je graag met hun unieke collectie aan recyclage-instrumenten.

Dansen kan én mag op de accordeonklanken van Vonkkayts, de traditionele Waals-Britse grooves van de Firestarters of Leiden, het Noord-Franse kwintet Smitlap, het jonge geweld van Cosmo, het special Master’s Ball, de power van KV Express en het giga-instantorkest van de stage Gooikestra!

Of proef nog even de sfeer van onze vorige stage, voor je (opnieuw) intekent voor de oktober-stage van dit najaar...:
(wie dit najaar de stage geeft, kom je hier later te weten!)